X
Menu

images

Σπουδές Νομικής στην Κύπρο.

Η Νομική σχολή αποτελεί όνειρο πολλών μαθητών οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Πέραν αυτών, δεν είναι λίγοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι προκειμένου να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα προσπαθούν να εισαχθούν σε Νομική σχολή στην Ελλάδα έχοντας πρώτο πτυχίο από κάποιο τμήμα ΑΕΙ-ΤΕΙ (συνήθως Πολιτικοί επιστήμονες, απόφοιτοι Φιλοσοφικής σχολής κ.α.).

Εκτός της δυσκολίας εισαγωγής στην Νομική σχολή (είτε με Πανελλήνιες είτε με Κατατακτήριες εξετάσεις) δυστυχώς τα Ελληνικά ΑΕΙ μαστίζονται από χρόνια προβλήματα χρηματοδότησης, καταλήψεων, έλλειψης εξοπλισμών και σωστών υποδομών. Λύση προκειμένου να μη χαθεί χρόνος από τις σπουδές μπορεί να αποτελέσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Η Νομική σχολή στην Κύπρο, λειτουργεί με κατεύθυνση το Ελληνικό Δίκαιο και το πτυχίο που απονέμει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι πλήρως αναγνωρισμένο και ισότιμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ. Για αποφοίτους ανωτέρων σχολών συναφούς αντικειμένου, όπως Πολιτικών Επιστημών, υπάρχουν αναγνωρίσεις μαθημάτων.

Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, διατίθενται στους φοιτητές υπερσύγχρονες αίθουσες, βιβλιοθήκες (ηλεκτρονικές και φυσικές), εστίες πολύ  κοντά στο Πανεπιστημιακό campus. Ενδεικτικό της πληρότητας της Νομικής σχολής στην Κύπρο είναι η λειτουργία αιθουσών για προσομοίωση δικαστηρίου και την πραγματοποίηση εικονικής δίκης!

Ακόμη λειτουργούν μεταπτυχιακά προγράμματα για την Νομική τόσο δια ζώσης όσο και με την μέθοδο distance learning.

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, τη ζωή στην Κύπρο, διαδικαστικές λεπτομέρειες καθώς και για άμεση εγγραφή στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται από το φροντιστήριο μας δωρεάν.

Μην περιμένεις άλλο, κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!

Share