X
Menu

Tomi School Your Passport to Higher Education

Η Σχολή TOMI SCHOOL έχει παράδοση 41 ετών στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ιδρύθηκε το 1975 με τον τίτλο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΜΗ. Πάνω από 4000 μαθητές φοίτησαν με επιτυχία. Ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι επιστήμονες σήμερα εμπιστεύθηκαν την προετοιμασία τους στην ΤΟΜΗ. Από το 1996 μετονομάσθηκε σε TOMI - INTERANGLIAN με αποκλειστικό αντικείμενο την προετοιμασία και εξυπηρέτηση φοιτητών σ’ όλη την Ευρώπη. Ακολούθως μετεξελίχθηκε σε TOMH GROUP Ο.Ε. με βασικούς μετόχους τον ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΝΙΩΡΑ και τον ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ. Όλο αυτό το διάστημα εκπαίδευσε , μερίμνησε και έγγραψε στις Ιατρικές , Οδοντιατρικές, Φαρμακευτικές Σχολές της ΤΣΕΧΙΑΣ, ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ, ΣΕΡΒΙΑΣ, και ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ εκατοντάδες φοιτητές οι περισσότεροι των οποίων είναι σήμερα επιτυχημένοι γιατροί, φαρμακοποιοί. Παράλληλα σε συνεργασία με την σχολή των Αθηνών INTERANGLIAN UCAS Center.tomischool history medicine

Σήμερα η TOMI SCHOOL που ανήκει στην TOMH GROUP Ο.E διαθέτει τεχνογνωσία στις σπουδές του εξωτερικού που κανείς άλλος δεν μπορεί να ανταγωνισθεί σ’ όλη την Ελλάδα. Είναι επίσημος εκπρόσωπος των πανεπιστημίων Comenius Bratislava, Charles Prague, Mazaryk Brno, Safarik Kosice με μακροχρόνιες συμβάσεις. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της ΤΟΜΙ SCHOOL είναι υψηλών προδιαγραφών, έγκυρες και απαλλαγμένες από το στοιχείο της εκμετάλλευσης. Εξασφαλίζεται η εγγραφή στο πανεπιστήμιο που ο υποψήφιος φοιτητής επιθυμεί κατευθείαν στο α΄ έτος. Παρέχεται η απόλυτη τακτοποίηση των εγγραφών, η μεσολάβηση για την υπογραφή σύμβασης με το Πανεπιστήμιο, η συνοδεία για πρώτη εγκατάσταση, η εξασφάλιση διαμονής καθώς και η προαιρετική παρακολούθηση βραχυχρόνιων μαθημάτων τον Αύγουστο. 

tomischool_2011_matriculation_bratislava

Η Σχολή ΤΟΜΙ SCHOOL διευθύνεται από τον Μαθηματικό ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΑΝΙΩΡΑ και υποστηρίζεται εκπαιδευτικά και γραμματειακά την τελευταία δεκαετία από τους ίδιους καθηγητές και το ίδιο διοικητικό προσωπικό. Αξιοσημείωτο είναι πως ο πιο νέος συνεργάτης έχει συνοδεύσει φοιτητές στα Πανεπιστήμιά τους πάνω από 10 φορές.

Την διοικητική υποστήριξη παρέχουν μακροχρονίως οι:
- ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
- ΑΝΘΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

tomischool_facilities-1 (1)_1Η TOMI SCHOOL, η οποία έχει βραβευτεί από τον πρόεδρο της Σλοβακικής Δημοκρατίας, «κλείνει» φέτος συνολικά 40 χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς ξεκίνησε ως γενικό φροντιστήριο ΤΟΜΗ (έως το 1994) και συνεχίζει ως σχολείο προετοιμασίας για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής και Πολυτεχνείου σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, της Τσεχίας και της Σλοβακίας. Από πέρυσι, η σκυτάλη της εκπαιδευτικής και επιχειρηματικής δράσης πέρασε στη δεύτερη γενιά της οικογένειας Μπανιώρα. Ο Χρήστος Μπανιώρας, πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνιακής Πολιτικής, διευθύνει τις δραστηριότητες του Ομίλου στη σχολή της Αθήνας. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για τις ιατρικές και φαρμακευτικές σχολές στο Πανεπιστήμιο του Kosice της Σλοβακίας και του Charles University στην Πράγα της Τσεχίας. Η Άννα Μπανιώρα, πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, δραστηριοποιείται ως σύμβουλος σπουδών σε υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν σε χώρες, όπως οι Μ. Βρετανία, Σλοβακία, Τσεχία, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία και Ολλανδία. Ο Αναστάσιος - Αλέξανδρος Μπανιώρας, απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και μεταπτυχιακός Πληροφορικής με ειδίκευση στην Εκπαίδευση, έχει αναπτύξει δραστηριότητες που αφορούν στην οργάνωση σπουδαστηρίου όπου οι φοιτητές μπορούν να προετοιμάζονται για την εξεταστική περίοδο. Τέλος, ο Δημήτρης Μπανιώρας, απόφοιτος πολιτικός μηχανικός στο Slovak University of Technology στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο που σπουδάζει σε άλλη χώρα να γνωρίζει καινούργιους πολιτισμούς και να εμπλουτίζει τις γνώσεις του.

σπουδές ιατρικής στο εξωτερικό, νεα γενια tomi school