X

Σπουδές Ιατρικής στο εξωτερικό

σπουδες ιατρικης comenius 2011

Ιατρική Οδοντιατρική Comenius University, 2011

Η σχολή μας TOMI SCHOOL ασχολείται αποκλειστικά με σπουδές στο εξωτερικό. Είμαστε συμβεβλημένοι και εκπροσωπούμε για σπουδές τις σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Κτηνιατρικής και Φαρμακευτικής των Πανεπιστημίων: 

  • Charles University of Prague (Τσεχία), 

  • Comenius University in Bratislava (Σλοβακία), 

  • Safarik University in Kosice (Σλοβακία),  

  • University of Veterinary Medicine in Kosice (Σλοβακία), 

  • University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences Brno (Τσεχία).

Η ακαδημαϊκή πληρότητα αυτών των μεγάλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων είναι ευρέως γνωστή. Η εξασφάλιση θέσης και η εγγραφή στο 1ο έτος σπουδών σε Ιατρική, Οδοντιατρική, Φαρμακευτική, Κτηνιατρική και Πολυτεχνείο γίνεται με δική μας διαμεσολάβηση και είναι άμεση. 

σπουδες ιατρικης εξωτερικο, 2011

Ιατρική Charles University, 2011

Η TOMI SCHOOL βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης αισίως 40 χρόνια. Τα τελευταία 20 εξ΄αυτών ασχολούμαστε αποκλειστικά με τις σπουδές στο εξωτερικό. Ειδικευόμαστε σε σπουδές Ιατρικής και Φαρμακευτικής στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, καθοδηγούμε, προετοιμάζουμε και τέλος ολοκληρώνουμε μαζί τη φοίτηση των υποψήφιων φοιτητών στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Η μεγάλη μας εμπειρία αποτελεί εγγύηση ώστε να παρθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις όσον αφορά τον κρίσιμο τομέα των σπουδών στο εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε ως σχολή:

  • μαθήματα προετοιμασίας στην αγγλική γλώσσα,
  • συλλογή, μετάφραση και προώθηση στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού των πάσης φύσεως δικαιολογητικών,
  • την μετάβαση στο εξωτερικό,
  • την εγγραφή και εισαγωγή στο 1ο έτος σπουδών,
  • τακτοποίηση διαμονής και όλων των διαδικαστικών θεμάτων
ιατρική οδοντιατρική στη σλοβακία

Ιατρική – Οδοντιατρική Comenius University Bratislava, ‘Α έτος – 2009

Βασική μας υποχρέωση είναι η Ακαδημαϊκή και εξω-ακαδημαϊκή υποστήριξη των φοιτητών μας καθ΄όλη την διάρκεια των σπουδών. Αυτή είναι καιη κύρια υποχρέωση που μόνο η σχολή μας παρέχει. Σας καθοδηγούμε και σας συμβουλεύουμε από την πρώτη στιγμή που θα περάσετε την πόρτα της σχολής μας μέχρι την τελευταία μέρα της ορκωμοσίας σας!

Παρακάτω θα βρείτε συνδέσμους με πληροφορίες για τα Πανεπιστήμια Ιατρικής που συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό. Είμαστε στη διάθεσή σας για παροχή πληροφοριών είτε τηλεφωνικώς είτε δια ζώσης οποιαδήποτε στιγμή.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 222 888 / 210 3233 560 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας:

Σχολές Ιατρικής Φαρμακευτικής στο εξωτερικό:

σπουδες ιατρικής σλοβακια, 2014

Ιατρική Οδοντιατρική Comenius Bratislava, ‘Α έτος 2014

Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να επιλύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τις σπουδές Ιατρικής Φαρμακευτικής στο εξωτερικό. Οι σπουδές, ιδιαίτερα, στο εξωτερικό αποτελούν την καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει ένας νέος, αφού πρόκειται για επένδυση στις ίδιες του τις δυνάμεις.

Η εμπειρία των 20 χρόνων στις σπουδές του εξωτερικού, η συνέπεια μας και οι απόφοιτοι οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για εμάς.

σπουδές φαρμακευτικής charles πράγα

Απόφοιτοι Φαρμακευτικής, Charles University, 2015

σπουδές φαρμακευτικής στο εξωτερικό, comenius 2015

Απόφοιτοι Φαρμακευτικής, Comenius Bratislava 2015

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 222 888 / 210 3233 560 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας:

[contact-form-7 id=”7″ title=”Φόρμα επικοινωνίας 1″]

 

Υπενθυμίζουμε πως στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου (CharlesUniversity) είμαστε η μόνη σχολή στην Ελλάδα η οποία στέλνει φοιτητές τα τελευταία 5 και πλέον χρόνια. Παράλληλα, είμαστε συνεργάτες με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (European Unicersity Cyprus) για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει και φυσικά για την Ιατρική σχολή.

Παρακάτω θα βρείτε τις ιστοσελίδες των σχολών Ιατρικής στο εξωτερικό.

σπουδες ιατρικης εξωτερικο, infographic