X
Menu
ΖΩΝΤΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΧΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ!

Οι σπουδές στις Σχολές υψηλής ζήτησης Ιατρικής – Οδοντιατρικής – Φαρμακευτικής σε όλα τα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια έχουν εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις τόσο κατά την διάρκεια των σπουδών όσο και κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις. 

Υπό την έννοια αυτή και για την μεγιστοποίηση του επιδιωκόμενου αποτελέσματος η Σχολή μας προσφέρει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μάθημα ΖΩΝΤΑΝΟ, δηλαδή μάθημα αίθουσας διδασκαλίας τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και κατά την θερινή. Το λεγόμενο μάθημα εξ αποστάσεως με skype ή άλλα μέσα είναι αδύνατον να υποκαταστήσει την διδασκαλία του καθηγητή και τον πίνακα. Τα εποπτικά μέσα που διαθέτουμε (διαδραστικοί πίνακες, ανατομικοί σκελετοί, μικροσκόπια) δίνουν την δυνατότητα στους φοιτητές μας μιας προετοιμασίας που οδηγεί πάντα όχι μόνο στην εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο αλλά την συγκρότηση του υποψήφιου σε συνθήκες πανεπιστημιακής μόρφωσης τελείως διαφορετικής από την εκπαίδευση στο λύκειο. Skype χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ για τους φοιτητές πολύ απομακρυσμένων περιοχών και νησιών.

Με μια σχετική έρευνα όσον αφορά ομοειδή με μας σχολεία ΚΑΝΕΝΑ δεν προσφέρει ζωντανό μάθημα την χειμερινή περίοδο και ελάχιστοι το θέρος. Οι ενδιαφερόμενοι και οι γονείς τους θα πρέπει με μεγάλη περίσκεψη να αντιμετωπίζουν την προτεινόμενη από άλλα σχολεία προετοιμασία τους μόνο εξ αποστάσεως. Η εμπειρία και τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι το ζωντανό μάθημα με αξιόλογο καθηγητή στην έδρα είναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ.

Σημείωση: Στην Σχολή μας ήδη ξεκίνησε η χειμερινή προετοιμασία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Ιατρική – Οδοντιατρική – Φαρμακευτική – Κτηνιατρική καθώς και για σπουδές Ιατρικής στην Ολλανδία. 

Share