X
Menu
ΙΔΙΩΤΙΚΑ Ή ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Οι σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου ΠΡΕΠΕΙ για πολλούς λόγους να γίνονται σε αμιγώς ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. Ιδιωτικά Πανεπιστήμια υπάρχουν μόνο στην Κύπρο, την Μάλτα, την Ουκρανία και δύο από τα πενήντα στην Ιταλία.

Σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη τα Πανεπιστήμια είναι ΚΡΑΤΙΚΑ και πληρούν τις προϋποθέσεις της Συνθήκης της Μπολόνια. Ιδιαίτερα όσον αφορά το καθηγητικό δυναμικό! Απονέμουν μόνο ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΤΥΧΙΑ.

Η Σχολή μας TOMi SCHOOL από το 1996 εγγράφει φοιτητές σε Πανεπιστήμια της Σλοβακίας, Τσεχίας, Ολλανδίας, Ιταλίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας που είναι μόνο ΚΡΑΤΙΚΑ.

Είμαστε επίσημη πύλη εισόδου για όλα τα κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια με UCAS number. Μέχρι την αποχώρηση της Μ. Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση εγγράφαμε δεκάδες φοιτητές χωρίς δίδακτρα μόνο σε κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Τώρα το σύνολο των φοιτητών μας σπουδάζει σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ με αυτόματη αναγνώριση σπουδών σε τρεις ημέρες όπως ορίζουν οι Συνθήκες.

Με την συζήτηση περί παραρτημάτων Κυπριακών Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα ακούγονται και γράφονται πλείστες όσες ανακρίβειες.

Το γεγονός είναι ένα: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ εκτός από τις χώρες που προαναφέραμε.

Share